Tung förlust för Åhus handboll mot Kungsälv

Säsongens tyngsta förlust och så här efter matchen känns det helt tomt. Precis som förra helgen har vi problem med vårt anfallsspel. Vi spelar som sämst när det gäller som mest. Men denna matchen visade vi upp ett bra försvar spel och släpper bara in 24 mål.

Vi börjar matchen bra bakåt men tvekar framåt. Vi hamnar i underläge från början precis som vanligt. Men vi kommer i kapp och går förbi innan halvlek. Vi leder med ett par bollar i halvtid och har gjort 15 framåt. I andra halvlek är vi ännu bättre bakåt och jag tror vi släpper in 11 i andra halvlek. Men dessvärre gör vi bara 5 mål varav minst 2 på straff. Om man inte gör fler måll så vinner man inte heller matcher, oavsett hur bra man försvarar. Vi blir paralyserade i vårt anfallsspel och ingen vågar ta ansvar.

Nu måste vi resa oss och göra en kanonmatch mot Eslöv på fredag för att slippa kvala för att klara oss kvar. Ett Eslöv som är betydligt bättre än det vi slog enkelt hemma i höstas. Roligt att se så mycket folkt på läktaren, synd att vi inte kunde ge er en seger bara.

 

Skrivet av Henrik Grönwall

Foto Från matchen av Fredrik Grönwall






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0