BP Nostalgimack

När jag kom hem från hösthajken i söndags så körde jag, mamma, Åke(mammas bror) och morfar till en släckting som hade en foto vernissage. På vägen tillbaka körde vi små vägarna och bland annat förbi morfars föräldrars hem. Vi körde även för bi denhär nostalgisk macken som låg på väg in i en by.

Åke och Morfar på utställningen.








Längta

Ibland längtar man riktigt mycket efter att få träffa någon. så man näst intill så att man spricker. just nu gör jag det jag längtar och saknar Hanna så sjukt mycket för er som inte vet det så är Hanna min flickvän som pluggar i Falu.


Soluppgång 24/9




















Rätt stor ryggsäck

Packade till Hösthajken idag. Man märker att en 85 liters ryggsäck är alldeles förstor för en hajk ca halva ryggsäcken var full när jag var klar och av den halvan så tåg kameran hälften.

Rätt

Vad är rätt allt kan vara rätt!

Vikingamarknad

Mamma fick ett ryck i lördes så jag, mamma och pappa körde till Näsum utanför Brömölla på en vikingamarknad.
Det var en anurlunda marknad de som sålde var tvugna att ha vikingakläder på sig.
Riktigt blåsigt var det också eftersom det låg uppe på en upphöjd kulle med fritt blås, så vi stannade inte där så länge. Åkte istället förbi Ekohallen/Eko där henke jobbar (min bror) på vägen hem.


Mammas kompis Brita stod där och sålda sylt.


Skärpedjup

Fick en uppgift i skolan där vi skulle fota skärpedjup såhär blev fotona jag tog på järnvägen i lördes.
Vet inte vilka två jag ska använda någon som har något förslag?

Bländare/5,0 Slutare 1/125

Bländare F/36 Slutare 0,4

Bländare 22,0 Slutare 1/15

Bländare 5,6 Slutare 1/125

Bländare 5,0 Slutare 1/50

Bländare 5,6 Slutare 1/50

Bländare/5,6 Slutare 1/125

Bländare 40,0 Slutare 0,5

Bussen luktar ...

Bussen luktar sprit och folket skrattar mer än vad de hade gjort i vanliga fall.
Eftersom folket inte är vana att ha roligt utan sprit så är det nästnitill som om att de inte kan det.
Hade varit kul att jämföra ett gäng som brukade dricka men inet gjorde det en kväll. Med ett gäng som inte brukar dricka men drack en kväll.

Miss Li konsert












Gudstjänst 12/9


Matheus och Annika


Familje kärlek


De nya medlemmarna i församlingen

Bön för de nya medlemmarna i församlingen

Lisa Predikade http://litenlisa.blogspot.com/

Rakel


Alexander

Jonathan (Jonis)

Maja

Nils

Benne

Blev Mc Donalds med Jakob, Linnéa och Lisa efter Gudstjänsten


Sen bar det av hem till Lisa och hennes marsvin på fika:) blev mycket snack om allt möjligt och Jakob jag klarade mig efter att du hade gått.


Lisas marsvin

Man kan ju kalla det mästa konst....


Skrev engelska glosorna idag inte det roligaste. Såg så konstigt ut så blev tvungen att skanna in det. Man kan ju kalla det mesta konst så...
Vad kallar man detta?

Kolla in mina bilder som publicerades i dagen:
http://www.dagen.se/dagen/lasargenererat/article.aspx?id=709

Livet är ett vägskäl

Pip svängen allt är bara är åt pip svängen just nu, jag står liksom i ett vägskäl och  vet inte vart jag ska ta vägen eller hur jag kommer att gå vidare. Det är verkligen ett stop!
Låter kanske hemskare än det är jag är bara sjukt förvirrad.

Har velat testa att fota på detta sättet innan det blir liksom som att måla med ljuset vilket fotografering är Foto betyder ju ljus och grafering betyder måla.



Gudstjänst 5/9



Carl och tjejerna

Carl och tjejerna

Carl och Judith
Jon och viktor satt med mig vid ljudet och bilden:)

Ellen

Christian och Rakel


Matheus


Bok fynd


I morse var jag med scouterna och satte upp bord till Kritianstad bok Festival kl sju.
Jag och mamma fortsatte vid halv nio med att äta en andra frukost hos morfar, börja märka att han blivit snurrigare nu när han är 88 år. Det är helt otroligt vad tiden går snabbt, som jag sa till mamma han var ju nyss åttio år.
Tillbaka till Bok Festivalen eller rättare sagt det stod ca 200 bord östragatan och västran inne i Kristinastad.
Så när klockan blev tio så gick jag och mamma och letade skor till mig och pappa hakade blev också tvingad att hänga även han egentligen skulle stå i Miljöpartiets valstuga.



Efter att ha hittat ett par skor till mig och två par till pappa så tog vi oss en korv på korvvagnen på lilla torg. Det är sjukt underskattat. Ska lett börja äta där när det är äcklig mat i skolan.

När korven var nere så gick vi gata upp och gata ner och kollade böcker. Vi stannade till på ett ställe där vi hittade Svensk Industridesign skriven av Lasse Brunnström och Bruks föremål av plast skriven av Thomas Lindblad. På vägen träffade mamma någon gammal jobbarkompis till pappa så då stod jag där och var allment utråkade.
                 
Men så ser jag Jakob komma gående kanske inte helt oväntat att han skulle vara där i och för sig. Han fick mig att köpa en dikt bok som hette Scinece Fiction som Johannes Heldén hade skrivit. Den hade så sjukligt snyggt omslag så jag var baratvungen att köpa den men det står sälkert nått bra i den:)


                            
När vi skulle plocka ner borden kl tre så träffade vi de andra vid lottas bok bord (en av scouterna). Så  där hittade jag en bok om Fotografering  från 1974 som verkade vara lite intressant så den köpte jag också så det hela blev fyra böcker varav mamma skulle ha den om Svensk industridesign.  
                               


RSS 2.0