Studion :)

Man kan göra mycket kul i studion!
Idag var jag i studion och fotade, skulle egentligen bara fota en av treorna som vi ska gör årsboken om, men det blev även ett försök till att göra en siluett med Anna som modell. Det gick inte så bra som jag ville skulle behövt en softbox som var ca 3 gånger 3 meter om man skulle få det snyggt. Tog några andra bilder på henne och Alex, här är en av bilderna har inte hunnit gå igenom alla än. Tycker skolan kan köpa in en stege som vi kan ha i fotostudion så att man slipper stå och vingla på stolarna.
Annas Convers har lagt den i sterio färg alltså med gråskala och en toning, vände även på den så det ser ut som fötterna nästan simmar.

Chapplin Dans

Dans.
I fredags så hade vi bara betygsnack i multimedian så efter att ha haft det så gick jag Lollo och Emil. till Barbackak där Estet tvåernas dansare skulle ha föreställning med film tema. Varje nummer av dans föreställningen var inspirerad av en fillm.

Den första var chapplin inspirerad.

Rosa pantern.

Saw (skräckfilm)



Avatar

Bond

High school musical

Skånska Naturfotograf Festivalen 19/3

I lördags förra veckan så var jag på vimmel uppdrag för tidningen Norra skåne. Det var på Skånska naturfotograf festivalen jag skulle vimmla så självklart kunde man inte bara sticka dit och fota och sen sticka hem, utan jag lyssnade på alla fyra föredrag av bland annat Brutus Östling, Tom Svensson och Roy Mangersnes.
Fotograferna satt spän och lyssnade på Brutus, han berättade om när han fotograferade albatrosser på Midway Atoll.
Brutus Östling
När fåglarna kommer för nära för att använda zoom objektiven så får man ta till vidvinkel objektiven. Brutus Östlings Foto.
Tom Svensson höll ett föredrag om Afrikas vita lejon
Skulle tro att han sålde ganska många exemplar av sin nya bok.
Roy Mangersnes från Norge.
Fans en del roliga saker att testa och pilla på bland annat Canon och Nikons 800mm objektiv.
Det var en diskussion om när Naturfoto blev konst emellan några kulturpersoner och Roy och Brutud. Brutus sa bestämt att hans fotografier inte var någon konst och det håller jag med han om det är bara idiotiskt att man ska kalla det konst.
Två härliga Götteborgare som var på festivalen som jag intervjuade.
Efter festivalen så fick jag sjukt lust att fota så jag satte igång direkt på stationen. Blev kanske inte de bästa resultatet.
Efter så åkte jag med Familjen hem till Hilda och familjen Frommel
Det var dagen då månen lös som längst, satte ihop tre bilder så det blev tre månar.
Målade lite med månen också.

Nära mig utställningen

I måndags så invigdes utställningen Nära mig på barabacka. Det är en utställning av de som läsar foto på söderport och C4, varje elev fick ställa ut två bilder en med team nära mig och valfri. utställningen har varit hela veckan och kommer att vara tills 29 Mars så passa på att titta in på barbacka.
Roberto (fotolärare) och Jörn (rektor) invigde den
Vi tog tillfället i akt och drog dit med Expo gruppen, Tord i bild.
Här är mitt bidrag med temat nära mig.
Här är min valfria bild på Karl och Nora

Bildvisning

I morgon är det så att jag och en annan fotograf som fotograferade Erikshjälpens modevisning ska ha två bildvisningar i Östermalmkyrkan så kom och se Retro, Vardag, Fest kläder på bilder tagna av mig och Emma Bofford Kl:17:00 och 20:00.

Ug 18/3

Några bilder från Ug förra veckan, då Kim Brynte var på besök och snackade om andlighet.

Skolan

En vanlig skoldag.
Boel
Johanna
Håkan vet hur man förgyller en lektion genom att lägga sig på katedern.
Mia och Amanda skulle redovisa om boken pianisten och inledde med att komma in utklädda till judar en rolig lektion.
Stack inom Henke och Bill i deras nya lägenhet.

Skönheten och odjuret

För några veckor sedan så fick jag ett uppdrag av Norra Skåne, att ta vimmel bilder på teatern inne i stan. Det var föreställningen Skönheten och odjuret som Emil Sigfridsson satte upp med lokalt folk. 

Nills Norhamn var också med.

Det var dunder och brak när alla som var med var på scen.

Emil Sigfridsson


Underbara barn mässan

I lördags stod jag Sirak, Annika och Kristian plus barnen på underbara ungar mässan som var på yllan. Vi representerade Öbu (Östermalmkyrkans barn & ungdom). http://ostermalmskyrkan.nu/obu/
Vi hade med oss söndagssskole lejonet och det var väldigt uppskattat av barnen som kom till vår monter och satte sig och ritade. I montern kunde man Krama lejonet, få pins, rita och vinna en barnens bibel.
På eftermiddagen så uppträdde moje med massa dragiga barnlåtar.
Det var gratis att hoppa i hoppborgarna så där  hängde Matheus och tillbaka komm han trött och seg.
Köpte en påse vindruvor som vi delade tror att sjuttiofem procent av de åt Rakel upp, hon gillar vindruvor.
Även kalvin skånemejeriernas maskot var där och fäktades.
En rolig sak med svenska kyrkan var att efter ett tag så kom de en efter en och ville byta reflexer mot pins som vi delade ut. Sen frågade de var vi hade fått tag i de och så klart är de ifrån http://flatebo.se/ men inte visste de vad det var. Det är en hemsida som säljert pins, pyssel och t-shrit med kristna budskap på.
Det var en stor båge av färglada ballonger som mötte besökarna.
Sjukhuset var också där. barnen fick testa att ge dockorna sprutor.

Anna 30 år och examen

I Lördags kväll efter underbara ungar mässan på yllan så åkte jag Annika och Airak till Anna som fyllde tretio förra veckan på kallas.
Barnen lekte överallt härligt med barn i huset.
Rakel kladdade ner sig lite.
Anna
Henrik Annas man

Gudstjänst 6/3

Var på Gudstjänst i söndags
Jakob pratade om fastan.
Barnrutan i Gudstjänsten innehöll några av mina bilder från mässan
Bild från mässan.
Lisa predikade om att alla är en kropp och en familj. Hon berättade även om sin tid i Stockholm i kollektivet. Blev väldigt inspirerad av att bli en del av ett kollektiv, får se vad som händer efter gymnasiet.
Predikan innehöll även en kort vittnes börd om hur en familj alltid hade räknat in henne i familjen då hon sjöng i barnkören och på alla läger fick hon vara med den familjen. Det påminde mig lite om mitt vittnesbörd som jag höll på Gudstjänsten förra veckan.

After church förra söndagen

Mio var så gullig när han spelade på sin ukulele.
Rakel.
Lejonet var där som för det mästa.
Linneá predikade.
Jag och Jon
Hilda
Emmy.
Vem har snyggast min?
Efter kyrkan stack hem till Kristin och lagade mat. Hos Kristin hittade jag den här härliga boken med reklam från 1940 talet till 1990 talet helt fantastisk bok.
Tänkte försöka återskapa några av dessa reklamer, Tror att max få bli modell för denhär
Lukas diskade :)
Kristin hade en jättefin och mysig lägenhet med massa reklam affischer. Vilket jag bara älskar, femtio och sextiotals reklam är bara så snyggt.

RSS 2.0